Arnold Schwarzenegger biletti Miley Cyrusin kanssa – hyväksyi popparin perheeseensä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on viimein saanut hurmattua tulevan appiukkonsa Arnold Schwarzeneggerin. Tähtönen juhli uutta vuotta Las Vegasissa Patrickin kanssa ja sai mahdollisuuden viettää aikaa myös Arnoldin ja hänen tyttöystävänsä Heather Milliganin kanssa.

Instagram
Instagram

Page Six -lehden mukaan Arnold oli varta vasten pyytänyt Patrickia tuomaan Mileyn näytille uudenvuodenjuhliin. Nelikko vietti iltaa yhdessä ja huhujen mukaan Iso-Arska oli erittäin vakuuttunut poikansa seurustelukumppanista. Ennakkoluulot Mileytä kohtaan ovat nyt osoittautuneet vääriksi ja mies on hyväksynyt Mileyn perheeseensä.

Poppari on julkaissut uuden vuoden juhlista suloisen hempeilykuvan hänestä ja Patrickista. Laulajatar on pitänyt Arnoldin siunausta suhteelle suuressa arvossa, etenkin sen jälkeen, kun Patrickin äiti Maria Shriver on kertonut, ettei hän tule hyväksymään popparia poikansa elämään.

Ehkä jonain päivänä myös Shriverin on annettava periksi, sillä Patrick näyttää olevan onnellinen neitokaisen kanssa. Suhde on vakavalla pohjalla, eikä se ole osoittautunut vain hetken huumaksi vaikka Maria sitä ehkä toivoi.