Claudia Romani aloitti vuoden 2015 rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Tämän vuoksi hän onkin saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Neitokainen nähdään usein näyttävissä rantakuvissa.

Nyt Claudia on aloittanut vuoden 2015 näyttävästi uimarannalla Miamissa. Hän ehti pulahtaa jo uudenvuodenpäivänä rantaveteen bikineissä.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.