Kardashianien teinimalli Dubaissa – bikinikuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuuluista kaunottarista koostuva kaveriporukka on matkustanut Arabiemiirikuntiin viettämään vuoden vaihtumista. Neitosten seurue koostuu muun muassa laulajatar Selena Gomezista sekä Kendall Jenneristä, Devon Windsorista, Gigi Hadidista ja Shay Mitchellistä.

Dubyeeee 2014

Una foto publicada por Kendall Jenner (@kendalljenner) el

Tähtöset ovat viihtyneet lomallaan Emiraateissa ja räpsineet useita kuvia julkaistavaksi sosiaalisessa mediassa. Vuodenvaihteessa Kendall julkaisi itsestään Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa hotellihuoneensa ikkunalla bikineissä. Lisäksi seurue on kuvien perusteella pitänyt iltaisin hauskaa myös rannalla.

Nuorten naisten seurue ei ole varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta. Vaikka kaunokaiset ovatkin matkustaneet Emiraatteihin juhliakseen, ovat he kuitenkin osanneet noudattaa kulttuuriin sopivaa etikettiä. Tytöt ovat lisäilleet kuvia nettiin, jossa he ovat pukeutuneina koko vartalon peittävään abayaan ja pääliinana tunnettuun hijabiin. Daily Mail -lehden mukaan neitokaisten uusi vuosi vaihtuu Dubain hulppeissa puitteissa.

sandy Balmain

Kendall Jennerさん(@kendalljenner)が投稿した写真 –

Joyce is life

Ein von Kendall Jenner (@kendalljenner) gepostetes Foto am

where's the mistletoe at doe?!?

Ein von Kendall Jenner (@kendalljenner) gepostetes Foto am