Koira hylättiin vuodeksi asuntoon Venäjällä – pelastajia odotti karmea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hylättyjen koirien kohtalo koskettaa päivittäin suurta joukkoa ihmisiä, kun raportteja lemmikkien kaltoinkohteluista tulee julkisuuteen ympäri maailmaa. Nyt Venäjällä on pelastettu koira, joka eli hylättynä asunnossa vuoden ajan, mutta pelastui lopulta.

Pet Life Russia
Pet Life Russia

Bobtail-koira joutui odottamattomaan tilanteeseen kun sen isäntä Gore Zhdanov menentyi 79-vuotiaana ja perilliset ryhtyivät riitelemään perinnönjaosta. Kukaan ei halunnut ryhtyä pitämään huolta edesmenneen miehen lemmikistä, joten se jätettiin asuntoon. Koira sai ajoittain ruokaa ja vettä, mutta muuten sitä ei hoidettu lainkaan.

Pet Life Russia
Pet Life Russia

Koiran turkki olisi tarvinnut koko ajan hoitoa, joka jäi nyt antamatta, joten turkki kasvoi pahasti ylipitkäksi ja muodosti yhdessä virtsan ja ulosteen kanssa painavan ”haarniskan” koiran ympärille. Pelastettaessa koira kykeny hädin tuskin liikkumaan turkkinsa alla. Pelastajilta meni kuusi tuntia leikata turkki pois koiran päältä. Nyt koira on saanut uuden kodin ja toipuu.