Koira näki televisiossa pesukarhun – hulvaton reaktio yllätti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Useimpien koirien perusluonteeseen kuuluu kiinnostus jahdata lintuja, jyrsijöitä ja näätäeläimiä. Eipä siis ole ihme, että pesukarhun nähtyään eräs perheen koira oli seota. Koiranomistaja on kuvannut hulvattoman videon, jossa Shelby-koira huomaa televisiossa pesukarhun.

YouTube
YouTube

Guardians Of The Galaxy -elokuvassa esiintyvä Rocket-pesukarhu kiinnitti Shelbyn huomion perheen koti-illassa. Joka kerta, kun Rocket ilmestyi televisioon, alkoi karvakuono hyppiä television edessä vauhkoontuneesti. Rocket oli selvästi herättänyt karvakuonon jahtaamisvietin ja koira pomppi villisti television edessä.

Toinen perheen koirista seurasi elokuvaa kiltisti muiden kanssa, eikä kiinnittänyt elokuvan pesukarhuun yhtä innokkaasti huomiota. Hauskalla videolla perheenjäsenet ihmettelivät, kuinka Shelby tunnisti pesukarhun televisiosta. Vaikuttaisi siltä, että Guardians Of The Galaxy on yksi koiran lempielokuvista.