Maailman coolein isoäiti? Näin kovis-mummo vietti juhlapyhiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nettisensaation maineeseen noussut Baddie Winkle on yksi internetin cooleimmista isoäideistä. Vauhdikas 86-vuotias on omistanut Instagram-tilinsä kuville, jossa hän poseeraa julkkisten tavoin ilahduttaen yli puolta miljoonaa seuraajaansa.

drake would never treat me like this! @omweekend

Kuva, jonka baddiewinkle (@baddiewinkle) julkaisi

Baddie Winkle on kuvillaan osoittanut olevansa kovanaamainen mummo, joka ei jää nuorempiensa jalkoihin. Mummeli kuvailee itseään Instagram-profiilissaan rautaiseksi naiseksi, joka on varastanut miehiä toisilta naisilta jo vuodesta 1928. Monen on vaikea pistää Baddietä paremmaksi.

Vuoden 2014 päättymisen kunniaksi kovis-mummo on julkaissut muutaman humoristisen kuvan Instagramissaan. Kuvien perusteella voisi sanoa, että Baddiellä on ollut erittäin vauhdikas vuoden vaihtuminen. Kentackylainen Baddie Winkle, eli Helen Ruth Van Winkle, on todella ansainnut tittelinsä Instagramin pahamaineisimpana mummona.

IMA BAD GAL

Фото опубликовано baddiewinkle (@baddiewinkle)

i'm still hungry

Een foto die is geplaatst door baddiewinkle (@baddiewinkle) op

keeping it all natural at natural bridge

A photo posted by baddiewinkle (@baddiewinkle) on

sliding into your DMs

Video, jonka baddiewinkle (@baddiewinkle) julkaisi