Poika riehui supermarketissa – vandalisointi videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalaisessa marketissa asioinut asiakas on kuvannut kamerallaan erikoisen näyn. Kauppaa terrorisoi kymmenen vuotias nuori poika. Asiakas kertoi videolla, että poika tuhoaa kaiken, mikä sen tielle sattuu. Työntekijät olivat neuvottomia, sillä pojan vanhempia ei näkynyt missään.

Kun muut asiakkaat ja työntekijät yrittivät lähestyä poikaa, raivostui hän enemmän ja alkoi heitellä ihmisiä tavaroilla, jotka hän sai käsiinsä. Kassaneiti oli soittanut hätänumeroon saadakseen virkavallan paikalle. Kukaan ei uskaltanut mennä nuhtelemaan poikaa tai saattamaan häntä pihalle syytteen pelossa.

Lopulta yksi työntekijöistä päätti tehdä lopun pojan riehumiselle ja lähti seuraamaan käytävillä riehuvaa huligaania. Mies otti poika paidasta kiinni ja saattoi tämän kaupan pihalle. Tilanteen kuvannut asiakas oli onnellinen, että tilanne päättyi.

Kaupan asiakkat ja työntekijät olivat sitä mieltä, että pojan temppuilu oli selvä hätähuuto vanhemmille. Nuorukainen osoitti mieltään, sillä hänellä oli selvästi jonkin asian takia pahamieli. Daily Mail -lehden mukaan virkavalta oli soitettu paikalle ja he ottivat todennäköisesti pojan talteen siksi aikaa, että vanhemmat löytyisivät.