Kardashian eroaa – mies osti hulppean poikamiesboksin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kardashianin perheestä kertovan realitysarjan tähdet ovat eroamassa. Kourtney Kardashianin ja Scott Disickin suhde on kariutunut. Pariskunnan eroamisesta on hiiskuttu mediassa pitkään ja nyt vaikuttaisi siltä, että tähtien ero on virallista.

Splash
Splash
Splash
Splash

Disick on jouluna allekirjoittanut kauppakirjan Beverly Hillsissä sijaitsevasta luksuslukaalista. Daily Mail -lehden mukaan mies pulitti 3,7 miljoonaa dollaria ylellisestä poikamiesboksistaan. Vaikka pariskunta ei ole raportoinut erostaan, on heidän teidensä erkaneminen ollut vain ajan kysymys.

Perhe oli päättänyt pitää yhtä siihen asti, että parin lapsi syntyisi ja he voisivat viettää joulun yhdessä. Joulukuun puolessa välissä pariskunta sai perheenlisäystä ja joulupyhiä vietettiin koko perheen kesken. Disick oli kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa ostanut itselleen hulppean joululahjan.

Lähipiirin mukaan Kourtney jää asumaan parin entiseen asuntoon Calabasasissa. Toivottavasti vastaeronneen Disickin vieroittuminen alkoholista ja juhlimisesta ei ota takapakkia ja mies keskittyy kolmen pienen lapsensa hoitamiseen. Eron kynnyksellä Disickin olisi syytä keskittää huomionsa lapsiinsa ja jättää juhlimiset vähemmälle.