Popkaunotar paljasti nilkkansa moskeijassa – muslimit raivostuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Selena Gomez kertoi taannoin vaihtaneensa uuden lehden elämässään. Hän teki sopimuksen uuden levy-yhtiön kanssa ja alkoi työstää aiempaa rohkeaa materiaalia Interscope -levy-yhtiön alaisuudessa. Samalla hän haluaa muuttaa imagoaan aikuisemmaksi.

Instagram
Instagram

22-vuotias poptähti on nyt kuitenkin joutunut odottamattoman kohun keskiöön. Selena lomailee parhaillaan julkkisystäviensä kanssa Arabiemiraateissa, jossa hän käväisi tutustumassa myös paikalliseen moskeijaan. Siellä laulaja poseerasi valokuvassa nilkka paljaana, mikä oli muslimeille liikaa. Kuvasta on noussut kohu, sillä sitä pidetään aivan liian paljastavana. Selena joutui lopulta poistamaan kohukuvan.

Selena Gomez on ollut elämänsä uudesta suunnasta innoissaan. Laulajatar julkaisi Instagramissa faniensa iloksi kuvia, jossa hän näyttäytyi studiossa levyttämässä. Julkaistuista kuvista löytyi myös otos, jossa poppari esitteli pitkiä ja kauniita sääriään. Fanit odottavat innolla Gomezin uutta tuotantoa, sillä poppari on kertonut sen olevan vapaampi ja rohkeampi kuin koskaan.