Nainen on idolinsa kaksoisolento – muistuttaa Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Transsukupuolinen Justin Bieber -fani on halunnut muuttua idolinsa kaltaiseksi. Wiganista kotoisin oleva 17-vuotias Blake Kerwin on pitkään noudattanut idolinsa tyyliä vaatteissa ja hiustenmuotoilussa, jotta hän näyttäisi ihailemaltaan poptähdeltä.

Nainen on myös muotoillut kulmakarvansa muistuttamaan Justin Bieberin lookia. Kerwinin yhdennäköisyys on yllättävän osuva. Blaken julkaisemista kuvista voisi luulla, että kyseessä on kuuluisa muusikko. Nainen on kehuskellut, että kadulla ihmiset ovat pysäytelleet häntä kysyäkseen onko hän itse Justin Bieber.

Kerwin kertoi, että vieraillessaan naapurikaupungissa hänet piiritettiin ostoskeskuksessa nimikirjoitusten toivossa. Blake on ollut saamastaan huomiosta ilahtunut. Hän kertoi, että Bieberin itsevarma asenne on antanut hänellekin itsevarmuutta ja rohkeutta olla oma itsensä. Nainen on lapsesta asti tiennyt olevansa oikeasti mies ja Bieberin ansiosta, hän on löytänyt oman persoonansa.

Daily Mail -lehden haastattelussa Kerwin teki selväksi, että hänen idolinsa on ollut hänelle suuri inspiraatio, mutta missään vaiheessa hänellä ei ole ollut tarkoitus huijata ihmisiä luulemaan, että hän on poptähti. Blake toivoo, että saamansa julkisuuden avulla hän voi rohkaista myös muita transsukupuolisia olemaan itsevarmempia itsensä kanssa.