7 veljestä tempaisi siskonsa häissä – tällaista ei usein nähdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häät ovat rakastuneelle parille ikimuistoinen tapahtuma ja youtube onkin pullollaan mitä kekseliäimpiä häätanssivideoita. Nyt seitsemän veljestä esitti naimisiin menneelle siskolleen yllätysnumeron hänen hääjuhlissaan.

YouTube
YouTube

Videolla hääpari on istutettu tanssilavan reunaan odottamaan, että esitys alkaa. Veljekset starttaavat shown näyttävästi leijonakuninkaan inspiroimalla ensimmäisellä numerolla. Siitä esitys jatkuu tanssihittien myötä Michael Jacksonin Smooth Criminal -kappaleeseen.

Miehet vaihtavat tanssityylejä suvereenisti myös Bollywood-henkisen musiikin kautta Beyonceen. Jokainen tyttö toivoisi varmasti näin kultaista veljeskatrasta. Esitys on huikea ja jokainen eläytyy tanssinumeroihin täysillä.