Näin Kiinassa: Äiti kantoi vauvaa käsilaukussaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias Xue Hsueh on saanut osakseen kammoksuntaa, kun hän julkaisi internetissä itsestään kuvan, jossa hän kantaa poikaansa muotilaukussaan. Xue Hsueh julkaisi kuvan, jossa hänen yhdeksänkuukautinen poikansa on ahdettu punaiseen käsilaukkuun.

Kuvaan on kommentoitu, että vauva on kuumin asuste, joka jokaiselta naiselta pitäisi löytyä. Naista on kritisoitu kuvan julkaisun jälkeen siitä, että laukku ei ole turvallinen tapa kantaa vauvaa. Hsueh on puolustanut itseään Mirror-lehden mukaan sanomalla, että hän piti poikaansa laukussa vain pienen hetken, kun hän jutteli ystäviensä kanssa.

Nainen kertoi myös, että poika piti laukussa olemista hauskana. Toivottavasti tämä kantotapa ei kuitenkaan jää Hsuehille tavaksi. Vuosien saatossa lapsi käsilaukussa tulee osoittautumaan ainakin suhteellisen painavaksi asusteeksi.