Hollywood-tähden perhe kasvaa – ihana kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijälegenda Alec Baldwin on saamassa lisää jälkikasvua. 56-vuotiaan näyttelijän vaimo Hilaria Baldwin on ilmoittanut olevansa raskaana. Kuukausi sitten Hilaria vihjasi lehdistölle, että hän haluaisi lisää lapsia ja nyt neitokainen on ilmoittanut toiveensa toteutuvan.

Pariskunta julkaisi tiedon raskaudesta suloisella perhekuvalla Instagramissa. Kuvateksti paljasti, että perheellä on suuria odotuksia vuoden 2015 suhteen, sillä Hilaria odottaa toista lastaan. Joogavillityksestään tunnettu Hilaria joutunee nyt olemaan varovaisempi tasapainoillessaan jooga-asennoissa.

Hilarian mukaan Alec on ollut erinomainen isä heidän pienelle Carmen tyttärelleen ja vanhemmat eivät malta odottaa, että pikkuinen saa seurakseen siskon tai veljen. Alecilla on aiemmasta avioliitostaan Kim Basingerin kanssa tytär Ireland ja lapsi on näyttelijälle kolmas. Pari on Hilarian raskaudesta riemuissaan.