Tältä näyttää Hugh Jackman Pan-elokuvan merirosvona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman tunnetaan erityisesti Wolverine-mutantin roolista X-Men-elokuvasarjassa. 45-vuotias näyttelijä vaihtaa seuraavaksi Wolverinen kynnet miekkaan ja pääkallolippuun, sillä mies tullaan näkemään tulevassa Peter Pan -elokuvassa merirosvo Mustapartana.

Pan-elokuvasta julkaistiin äskettäin ensimmäinen traileri, jossa saadaan esimakua muun muassa Hugh Jackmanista merirosvona, Rooney Marasta Tiger Lilynä ja Garrett Hedlundista nuorena Kapteeni Koukkuna. Vanhojen satujen muokkaaminen uuteen uskoon on kovinta huutoa Hollywoodissa, ja niinpä Pan-elokuvakin sukeltaa aikaan ennen varsinaista Peter Panin tarinaa.

Elokuvassa nähdään myös muun muassa Amanda Seyfried ja Cara Delevingne. Elokuvan ohjaa Joe Wright, jonka aikaisempia töitä ovat Ylepeys ja ennakkoluulo, Sovitus, Hanna ja Anna Karenina. Niiden perusteella voisi siis odottaa, että Pan-elokuva tulee vetoamaan lasten lisäksi myös aikuisempiin katsojiin.