Mallikaunottaret Barbie-nukkeina – odottamattoman uskottava näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Barbi-nukke on monille pienille tytöille jossain määrin naisen esikuva. Barbi on kaunis ja huoliteltu sekä aina virheettömissä meikeissä. Barbi-nuken valinnassa iso asia tytöille on se, minkä tyylisiä nuket ovat ja mitä heillä on yllään.

Barbin on kuitenkin kritisoitu olevan epärealistinen ihannekuva naisesta nuorille tytöille. Nyt italialainen valokuvaaja on näyttänyt, miltä barbit näyttäisivät, jos ne olisivat oikeita naisia.

Italialainen valokuvaaja Giampaolo Sgura on kuvannut huippumalleja luodakseen illuusion oikeasta barbi-nukesta. Kuvat ovat todella nukkemaisia ja niiden taustalla oleva rekvisiitta näyttää aidolta nuken pakkaukselta.

Kuvat on otettu Vogue Paris -lehden joulukuun numeroa varten ja niissä poseeraavat Magdalena Frackowiak ja Elisabeth Erm. Rekvisiitta ja mallit on stailattu edustamaan isoja muotitaloja kuten Ralph Laurenia, Louis Vuittonia, Emporio Armania sekä Guccia.