Mies yritti räjäyttää pankkiautomaatin – Siperia opetti rajusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti älykkyydeltään ihmiskunnan alinsa kastia, ja heidän amatöörimäisistä toilailuistaan saadaan lukea usein myös lehtien sivuilta. Nyt vuorossa on Australian Pohjoisterritoriossa pahanteossa ollut rikollinen, joka yritti räjäyttää pankkiautomaatin.

YouTube
YouTube

Huivilla naamioitunut mies oli suunnannut yön pimeydessä Winnellien kaupungissa sijaitsevalle pankkiautomaatille, johon hän asetti jonkinlaisen räjähteen. Suunnitelma ei kuitenkaan mennyt aivan kuin mies oli odottanut, sillä lataus räjähti hänen kasvoilleen.

Todennäköisesti mies sai kasvoihinsa vammoja, jotka olisivat tosin voineet olla huomattavasti vakavammat ilman huivia. Paikallinen poliisi julkaisi videon YouTubessa.