Mykistävän upeita muotokuvia vaikea uskoa piirretyiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Argentiinalainen Nestor Cavarro osaa piirtää todella realistisen näköisiä muotokuvia värikyniä käyttämällä. Buenos Airesissa asuva taiteilija on kertonut, että hän käyttää töissään pelkästään puuvärikyniä.

Cavarro kertoo Facebook-sivuillaan keskittyvänsä pieniin yksityiskohtiin ja erityisesti ihon tekstuurin jäljittelemiseen. Sen näkee töistä hyvin, sillä jokainen yksityiskohta, pisama ja juonne näyttävät aidoilta aina hiussuortuvia myöten.

Kuvissa komeilee eturivin näyttelijöitä, kuten esimerkiksi Housesta tunnettu Hugh Laurie ja Breaking Bad -sarjan päänäyttelijä Bryan Cranston. Cavarro on tehnyt myös hienot mustavalkoiset työt muun muassa Robert De Nirosta ja Albert Einsteinista. Katso kuvat tästä.