Näin irrotetaan maitohammas tyylillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maitohampaiden irtoaminen voi olla lapselle jännittävää varsinkin, jos hampaan irtoamiseen tarvitaan apua. Ei ole mukavaa, kun yksi hammas heiluu suussa, joten sen vuoksi irtoamaisillaan olevia maitohampaita autetaan irtoamaan.

YouTube
YouTube

Videolla näemme isän, joka on keksinyt poikansa pyynnöstä nopean ja kivuttoman tavan hampaan irrottamiseksi. Phil Smith kertoo lataamansa videon kuvauksessa, että hänen seitsemänvuotias poikansa kaipasi apua hampaan irrottamisessa. Poika oli kertonut isälleen pelkäävänsä, että hän vetää liian hitaasti, jolloin vuoksi kyseinen operaatio tulisi sattumaan.

Isän piti keksiä nopea tapa. Hän sitoi hammaslangan toisen pään pojan hampaan ympärille ja toiseen päähän hän kiinnitti golfpallon. Videolla hän lyö palloa, minkä seurauksena hammas irtoaa vauhdilla suusta ja tippuu nurmikolle. Isä kertoi videollaan, että irrottaminen tällä tavalla oli hieman jännittänyt poikaa, mutta ei sattunut pojan mielestä lainkaan.