Nainen jätettiin ennen häitä – näin kävi morsiuspuvulle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Trash the Dress on muutama vuosi sitten pinnalle noussut ilmiö, jossa morsiamet tuhoavat hääpukunsa saaden muistokseen ainutlaatuiset hääkuvat. Morsiamet kelluvat meressä puvut päällään, istuvat mudan keskellä tai töhrivät pukunsa jollain muulla näyttävällä tavalla.

YouTube
YouTube

Trash the Dress on saanut nyt aivan uuden merkityksen, kun Shelby Swink tuhosi hääpukunsa miehen peruttua häät. Shelby Swinkin mies perui häät, jonka jälkeen Swink päätti muuttaa hääpäivän hieman toisenlaiseksi juhlaksi. Swink tuhosi hääpukunsa kaasojensa avustuksella värikkäillä maaileilla ja hänen isänsä kuvasi tapahtuman muistoksi.

Swinkin isä on julkaissut videon Renaissance-nimisellä Youtube-kanavallaan ja kertoo videon kuvaustekstissä kauniisti, miten ylpeä hän on tyttärestään. Swink muutti surullisen asian iloiseksi tapahtumaksi, joka kuvastaa uuden elämän alkua eikä keskity vanhan menettämiseen. Isä myös kiittää tyttärensä ex-miestä siitä, ettei vienyt tytärtään vihille ja säästi hänet näin vielä suuremmalta surulta tulevaisuudessa.