Oraville tehtiin hulvaton ruokailuteline – viihdykettä riittämiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiläinen nuorukainen oli päättänyt rakentaa pihallaan vieraileville oraville ruokintatelineen. Doctor Who -fani halusi poiketa perinteisistä telineistä ja nikkaroi ruoka-annostelijan lahjaksi saamastaan kybermies-radiosta.

YouTube
YouTube

Humoristiseen projektiin ryhtynyt nuorukainen irroitti muovisen kybermiehen kypärän uutta käyttötarkoitusta varten. Fani täytti kypärän pähkinöillä ja kiinnitti sen pihapuunsa oksaan. Joka kerta, kun orava tuli hakemaan pähkinöitä kypärästä näytti se siltä, kuin se vetäisi kybermies-kypärän päähänsä.

Nuorukainen päätti kuvata oravan ruokailuhetken videolle jakaakseen hulvattoman näyn myös muiden sarjan fanien kanssa. Pihalla seisoskeleva kybermiesorava on huvittavan näköinen ilmestys. Videolla esiintyvä jännitysmusiikki täydentää sarjan pahiksen olemuksen. Orava ei tiedä joutuneensa osaksi hillitöntä Doctor Who villitystä, se on tullut pihalle vain ruokailemaan.