Suloinen raskausvideo: Ilmapallo täytti vatsan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti on julkaissut netissä hellyttävän videon tyttärensä odottamisen kunniaksi. Joulukuun aikana maailmaan putkahtanut pienokainen oli äidin sanojen mukaan joulun ihme. Suloisella videolla äiti pelleilee punaisen ilmapallon kanssa ja saa mahansa pyöristymään.

YouTube
YouTube

Äiti on aloittanut kuvausprojektinsa hyvissä ajoin ennen raskausvatsan näkymistä. Odottavan äidin vatsa pyöristyy videolla ilmapallon tavoin, kun hän hengittää sisään punaisen ilmapallon sisältöä. Lopulta vatsa on niin pyöreä, että voisi luulla sen poksahtavan.

Viimeisimmissä kuvissa mustaan trikooasuun pukeutunut äiti kääntyi ympäri ja hänen sylissään oli pieni vaaleanpunainen nyytti. Perheenäiti on saanut julkaissut suloisen videon tyttärensä odotusajasta. Kuvasarjasta koostettu video on hyvin taltioinut odotusajan ilon taianomaisella tavalla.