70-vuotiaalla miehellä outo pakkomielle – pukeutuu nukkenaiseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen eläkeläinen viettää leppoisia päiviään harrastuksensa parissa. Rakennusmiehenä työskennellyt 70-vuotias Robert pukeutuu vapaa-aikanaan nukeksi ja kuuluu paikalliseen harrasteryhmään Maskers.

YouTube
YouTube

Mies on harrastanut nukeksi pukeutumista jo vuosia ja pitää itseään erittäin hyvännäköisenä nukkena. Robert saa nukkena olemisesta niin paljon mielihyvää, että siitä on muodostunut hänelle pakkomielle.

Eläkeläisen mukaan hän ei ole pakkomielteensä kanssa yksin, vaan hän kuuluu yhteisöön jonka muutkin jäsenet harrastavat samaa kuin hän. Robert on äskettäin osallistunut TLC-televisiokanavan realitysarjaan, jossa ihmiset kertovat erikoisista pakkomielteistään. Mies esiintyi yhdessä sarjan jaksoista ja paljasti kuinka hän pukeutuu nukkeasuihinsa.

Mies toteaa, että 70-vuotiaaksi vanhukseksi hän on yllättävän hehkeä viettelijätär. Robert on kertonut perheelleen nukkeharrastuksestaan. Vaikka harrastuksen ymmärtäminen on vienyt aikaa, ovat perheejäsenet lopulta suhtautuneet asiaan suvaitsevaisesti.