Game of Thrones -fanin taidonnäyte – valtaistuin piparkakuista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositussa Game of Thrones -televisiosarjassa nähty rautainen valtaistuin on saanut oman versionsa piparkakuista. Sarjan fanaatikko on leiponut piparkakkutalon sijaan suuren valtaistuimen, jonka tarkat yksityiskohdat hämmästyttävät.

Vaikka fanin tekemä valtaistuin ei ole alkuperäisessä koossa, on se silti vakuuttava taidonnäyte. Piparkakkuistuimen leipoja on valmistanut valtavan määrän piparkakkumiekkoja, jotka hän on liimannut kiinni toisiinsa siirapilla. Miekkojen kahvat on koristeltu yksityiskohtaisesti.

Rautaisen valtaistuimen valmistaminen on varmasti vienyt paljon aikaa, mutta lopputulos on kerrassaan upea. Valtaistuimessa riittää syömistä monelle jouluvieraalle ja fanin piparkakkuteos on varmasti juhlapöydän erikoisimman näköinen herkku.