Isä julkaisi kuvan poikansa LEGO-aluksesta – sitten tapahtui jotain uskomatonta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen pikkupojan LEGO-leikit ovat saaneet odottamattoman seurauksen, kun perheenisä julkaisi poikansa rakentamasta uudenlaisesta LEGO-aluksesta kuvan Reddit-sivustolla. Kuva päätyi lopulta leluyhtiön tietoisuuteen ja johti isän ja pojan kannalta hienoon lopputulokseen.

Imgur
Imgur

Upea rakennelma sai nimittäin leluyhtiö Block Party Bricksin kiinnostumaan aluksen oikeuksista, ja se tarjoutui ostamaan oikeudet pojalta 500 dollarilla. Perheenisä, Treefrog-niminen käyttäjä, kertoi poikansa pyytäneen isäänsä julkaisemaan kuvat ja myymään kehittämänsä rakennelman oikeudet.

Pojan unelma toteutui. Poika käytti 50 dollaria hurvitteluun, eli käytännössä makeisiin. 100 dollaria hän sijoitti uusiin LEGO-palikoihin, 250 dollaria hän antoi hyväntekeväisyyteen ja 100 dollaria säästötilille.