Kelly Bensimon on upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tunnetaan parhaiten siitä, että hän tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli huippumallina. Viime aikoina Kelly on viettänyt ammatillisesti hiljaiseloa, mutta viihtynyt hyvin paparazzien tähtäimissä.

Vuodenvaihteen molemmin puolin Kelly on kuvattu Miamin South Beachilla, jossa hän esitteli jälleen eilen upeaa bikinivartaloaan. Ulkoisesti kaunotarta ei uskoisi ikäisekseen.

46-vuotias Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.