Kissa kohtasi lumihangen – hervoton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissanomistaja on onnistunut kuvaamaan lumessa telmivästä kissastaan hauskan videon. Lumen paljous oli saanut viirusilmän hämilleen ja hankeen päässyt kissa ei kyennyt hillitsemään leikkisää reaktiotaan lunta kohtaan.

YouTube
YouTube

Hetkellisen lumessa pyrähtelyn päätteeksi kissa asettui lumiselle polulle istumaan, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Omistaja naureskeli vieressä lemmikilleen kysellen uteliaana mitä hänen kissansa oikein touhusi. Kissa lähestyi omistajaansa viileän rauhallisesti osoittaen, että hetkellisen sekoamisen jälkeen mielenkiinto lunta kohtaan oli laantunut.

Omistaja on julkaissut kuvamateriaalia lemmikkinsä hauskasta reaktiosta nettivideon muodossa. Videon otsikosta käy ilmi, että kyseinen kissa rakastaa lunta. Todennäköisesti kissa ilahtuu samalla tavalla aina päästessään ulos telmimään pehmeän lumen kanssa.