Laura Cremaschin upea bikinivartalo ikuistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Tuoreehko italialainen mallitulokas Laura Cremaschi edustaa julkkiskaunottaria, ja hän on nykyisin paparazzien vakiokohteita rannalle päätyessään.

Eilen Laura Cremaschi kuvattiin viettämässä aurinkolomaansa Miamin rannoilla, jossa hän pulahti uimaan valkoisissa bikineissä. Erityisesti mallikaunottaren bikinipeppu huomattiin miesten ja varsinkin paparazzien keskuudessa.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.