Luetko sinä julkisella paikalla näin nolosti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukemiinen on mukavaa ajanvietettä ja ihmiset harrastavatkin sitä monesti yleisillä paikoilla. Kirjaan uppoutuessa esimerkiksi juna- ja metromatkat menevät mukavasti. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, mitä kirjan kansi saattaa muille viestittää.

Imgur
Imgur

Boredpandan verkkosivuilla on julkaisu, jossa on avoin kuvagalleria. Ihmiset voivat lisätä galleriaan omia tai internetistä löytämiään hauskoja kuvia siitä, kun joku lukee uppoutuneena kirjaa eikä huomaa, että sen kansikuva kertoo lukijastaan muille ehkä enemmän kuin he haluaisivat kertoa. Sivuilla voi kuvan lataamisen lisäksi pisteyttää ja kommentoida muiden kuvia.

Ihmiset ovat ottaneet ja löytäneet lukemista harrastavista hauskoja kuvia. Mies istuu yhdessä kuvassa syömässä yksin kädessään kirja, jossa lukee: ”Älä koskaan syö yksin”. Yhteen kuvaan on saatu taltioitua mies, joka lukee metrossa kirjaa, nimeltään: ”Näin tapaat naisia metrossa”. Kuvista huomaa, että nämä ihmiset eivät ole ollenkaan tietoisia siitä, että heidän kirjavalintansa huvittaa muita.