Poika lauloi Alzheimer-sairaalle äidilleen – video vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harva ihminen tulee tutustuneeksi tarkemmin Alzheimerin taudin vaikutuksiin, ellei sairaus iske joskus omaan lähipiiriin. Amerikkalainen muusikko Joe Fraley joutui tekemisiin traagisen sairauden kanssa, kun hänen yliopiston professorina työskennellyt äitinsä sairastui siihen.

YouTube
YouTube

Fraley videoi muutamia kuukausia sitten kuinka hän esiintyi kotinsa kuistilla äidilleen, joka vielä silloin tunnisti pojan ja osasi nauttia esityksestä. Video nousi vasta nyt vuodenvaihteessa nettihitiksi, kun Fraley kertoi siitä Reddit-sivustolla.

Siellä muusikko paljasti ikäväkseen, ettei voi enää nykyisin esiintyä äidilleen, koska tämän tila on huonontunut merkittävästi. Poika kertoi, että äiti on nyt tilassa, jossa hän etsii taukoamatta kotiaan löytämättä sitä kuitenkaan. Fraley harmitteli julkisesti, ettei esiintynyt ”suurimmalle fanilleen” enemmän silloin, kun äiti oli vielä kunnossa. Nyt hän haluaa videolla osoittaa ihmisille millaista tuhoa Alzheimerin tauti ihmisessä tekee.