Mark Wahlbergin vaimo yllätti: Bikineissä hiekkaleikkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja tuottaja Mark Wahlberg kertoi äskettäin haluavansa työskennellä jatkossa vapaaehtoisena poliisina. Mies ei ole kuitenkaan voinut tavoitella unelmiaan, koska hänellä on rikosrekisteri. Joulun välipäivät ja uudenvuoden hän on viettänyt rantalomalla perheensä kanssa.

Barbadoksella parhaillaan lomaileva perhe pääsi eilen hiekkaleikkien pariin uimarannalla, jossa perheen äiti Rhea Durham pääsi auttamaan poikaansa hiekkalinnojen rakentamisessa. Rannan miehillä oli seurattavaa, kun mallikaunotar keräsi ja kantoi hiekkaa bikineissä.

Vuonna 1988 Mark Wahlberg tuomittiin pahoinpitelystä, jossa uhri menetti näkönsä toisesta silmästä. Näyttelijä oli vankilassa 45 päivää ja sen jälkeen hän pääsi ehdonalaiseen. Taannoin Walhberg anoi rikosrekisterinsä armahtamista, jotta voisi liittyä Los Angelesin poliisivoimiiin ja työskennellä tulevaisuudessa vapaaehtoisena. Näyttelijä on kertonut olevansa lakia kunnioittava kansalainen, joka haluaa mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä vapaaehtoisena poliisivirkailijana.