Supermallien kuuma trendi – tuuheammat kulmakarvat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauppojen hyllyt notkuvat erilaisten kauneustuotteiden painosta, joilla voi tuuheuttaa, pidentää, kasvattaa, kiinteyttää ja parantaa jotain ominaispiirrettä kasvoissa tai vartalossa. Se, jota ei ole itsellä luonnostaan, on hyvin todennäköisesti mahdollista korvata keinotekoisin konstein.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Splash
Splash

Ladataan

My new @allure_magazine cover! #bestofbeauty shot by @mariotestino

Näytä Instagramissa

Muotimaailman katalogeissa ja catwalkeilla on jo pitään esiintynyt trendi, jossa mallilla on tuuheat ja paksut kulmat. Yksi tuuheista kulmistaan tunnettu supermalli on Cara Delevingne. Daily Mail -lehden mukaan kaikki, jotka havittelevat tuuheuttavaa muutosta kulmissaan voivat tehdä sen hetkessä uudella Silk Oil of Morocco -tuotteella.

Kulmakarvatuuheuttaja muistuttaa ripsiväriä, joka sisältää kuituja. Keinotekoiset kuidut harjataan oman kulmakarvan päälle ja lopputulos näyttää tuuhealta. Markkinoilla on ollut jo pitkään ripsivärejä, joissa on kuituja seassa. Kulmakarvoille tarkoitettu tuuheuttaja toimii samalla periaatteella.