Venäläismies kärsi niskakivuista – röntgenkuvasta järkyttävä löytö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta on kantautunut useita tapauksia, joissa ihmisten selittämättömille kivuille on lopulta löytynyt röntgenkuvissa jokin todella ällistyttävä syy. Vartaloista on löytynyt muun muassa sinne ihmisen tietämättä päätyneitä luoteja ja teräaseita. Nyt vuorossa on tuorein erikoistapaus.

Venäjän Krasnoyarskissa asuva mies päätettiin lähettää ambulanssilla sairaalaan tarkistettavaksi hänen kärsittyään selittämättömistä niskakivuista ja hengitysvaikeuksista. Lääkärit olivat ymmällään kipujen aiheuttajasta, joten mies passitettiin röntgenkuvauksiin tarkempien tietojen saamiseksi.

Kuvista selvisikin melkoinen yllätys, kun miehen niskassa oli niiden perusteella metallinen lämmityrjärjestelmän osa. Metalliosa oli niin vaikeassa paikassa, että sen poistaminen leikkauksella olisi asettanut miehen hengenvaaraan. Useiden senttien pituinen metallinpala oli peräisin lämmitysjärjestelmästä, mutta sen päätyminen miehen niskaan jäi täydelliseksi mysteeriksi.

rontgenkuva04012015