Ikimuistoinen kosinta kuin elokuvasta – tällaisesta naiset unelmoivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Toivottomaksi romantikoksi tunnustautunut italialainen mies Angelo Piccini päätti kosia tyttöystäväänsä ikimuistoisella tavalla. Mies oli lainannut ideaa kosintaansa tunnetusta The Notebook-rakkauselokuvasta. Romanttinen veneily lammella oli Piccinin mielessä kosintaa suunniteltaessa.

YouTube
YouTube

Nuori mies oli kertonut sukulaisilleen kosinnasta ja koko perhe osallistui tärkeän päivän järjestelemiseen. Angelo tapasi tyttöystävänsä Chiaran puistossa ja pari käveli pienen lammen rantaan, jossa odotti soutuvene. Hetken soudeltuaan Chiara alkoi ihmetellä, miksi Angelo haluaisi soutaa lammella keskellä viikkoa tavallisena arkipäivänä.

Angelo vastasi tyttöystävälleen, että hän ajatteli sen olevan mukavaa vaihtelua. Sen jälkeen Chiara huomasi veneen vieressä naisen soutelevan yksin veneellä ja alkoi pitää sitä epäilyttävänä. Yksinäinen soutaja ojensi tyttöystävälle kauniin ruusukimpun.

Hetken kuluttua rannalta alkoi kuulua kitaralla säestettyä laulua ja muusikko alkoi lähestyä pariskuntaa romanttisesti laulaen. Epäilevä Chiara häkeltyi vielä enemmän, kun heitä vastaan tuli toinen vene, josta parille tarjottiin viilentäviä drinkkejä. Sen jälkeen lammen valtasi origami-joutsenet ja pariskunta souti valkoisten tekolintujen keskellä. Näky oli kuin The Notebook-elokuvan kohtauksesta.

Kun Angelo ohjasi veneen lähelle rantaa, kerääntyivät perheenjäsenet heidän lähietäisyydelleen rakkausviestejä sisältävien kylttien kanssa. Perheen läsnäollessa Angelo kosi Chiaraa ja tyttöystävä vastasi kosintaan myöntävästi. Miehen romanttinen suunnitelma oli toiminut täydellisesti ja tosielämän Noah sai oman Allisoninsa.