Isä halusi kurittaa tytärtään – soitti poliisit valvomaan laillisuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridalainen isä soitti poliisit kotiinsa, koska ei ollut varma miten lujaa hän saisi kurittaa tytärtään. Isä halusi poliisin valvomaan, että hän ei lyö lastaan laittomalla tavalla. Mies oli sanonut, että hän haluaa kurittaa 12-vuotiasta tytärtään, joka oli tapellut sisarensa kanssa.

Isä oli kuitenkin pelännyt tekevänsä jotain laitonta, koska hän ei tiennyt, miten kovaa hän saisi lyödä lastaan. Hän soitti poliisilaitokselle ja sai yhden poliisin kotiinsa valvomaan piiskaamista.

Sheriffi Noel Stephen kommentoi New York Daily News -lehdelle, että tällaisia tapauksia tulee aina aika ajoin. Stephen alleviivaa, että pahoinpitely on hyvin eri asia kuin lapsen kurittaminen, jota hänen mukaansa saa tehdä myös fyysisesti.