Nolouden huippu – jenkkifutari ulosti pelihousuihinsa kesken ottelun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridan yliopiston jenkkifutisjoukkueen urheilijalupaus Adam Lane Junior loisti suorituksillaan äskettäin pelatussa ottelussa Birmingham Bowlissa. Kesken ottelun kuuluisalle keskushyökkääjälle sattui kuitenkin vahinko, joka vei huomion hetkeksi pois miehen saavutuksista.

YouTube
YouTube

Miehen takapuoleen nimittäin ilmestyi suuri ruskea jälki heti maalinteon jälkeen. Kuvamateriaalit ovat osoittaneet, että maalinteon yhteydessä nourukainen ei kieriskellyt maassa tai saanut osumaa muiden pelaajien kengistä vaan kyse oli jostain muusta.

Adam Lane Juniorin valkoisten housujen takamusta koristi suuri ruskea läikkä. Keskushyökkääjä kiiruhti pukuhuoneeseen vaihtamaan housut ja palasi peliin vaihtohousuihin pukeutuneena. Tapaus on naurattanut peliä seuranneita ja kuvat miehen vahingosta ovat levinneet ympäri internetiä.

Ehkä pelin jännittäminen oli saanut miehen vatsan menemään sekaisin. Monet ovat naureskelleet, että mies on niin tehokas maalintekijä, että faneja ei haittaisi vaikka mies kakkisi housuun joka kerta kun hän tekee maalin, kunhan hän tekee niitä.