Jessica Whiten vartalo kuvattiin Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica White on amerikkalaismalli, joka on esitellyt catwalkilla esimerkiksi Tommy Hilfigerin ja Victoria’s Secretin tuotoksia. Muotilegenda Tyra Banks on jopa kutsunut häntä ”sukupolvensa malliksi”. Viime aikoina Jessivaa ei ole kovin usein nähty lehtien sivuilla.

Eilen Jessica kuitenkin ikuistettiin Havaijilla, jossa hän parhaillaan lomailee. Mallikaunottarella näytti olevan rannalla todella hauskaa yhdessä ystäviensä kanssa. Ranta oli lähes autio, mutta paikalle osuneet sivulliset miehet – ja tietenkin paparazzit – keskittivät huomionsa erityisesti kaunottaren bikinimuotoihin.

Jessica Whiten Angel Wings -järjestö kerää rahaa ja huomiota seksuaalisesta ahdistelusta tai kotiväkivallasta kärsineille nuorille tytöille. Mallikaunotar kertoo järjestön perustamisen johtuneen hänen omista huonoista kokemuksistaan. Mallintöiden, näyttelemisen ja hyväntekeväisyystyön lisäksi Victoria’s Secret -malli on hiljattain tehnyt levyllisen omaa musiikkiaan. Catwalkin ohella Jessica White on nähty esimerkiksi Jay-Z:n ja Trey Songzin musiikkivideoilla sekä Hamekyttä 2 -elokuvassa.