Ällistyttävä muodonmuutos! Tässäkö muka Kim Kardashian?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian on äskettäin osallistunut Love Magazine -lehden kuvauksiin. Helmikuussa ilmestyvän lehden kansikuvassa neitokainen poseeraa lähes tunnistamattomana. Kardashianin kulmat on valkaistu ja hänen muotonsa on peitelty suurin asustein.

Miuccia on Kim for Love Issue 13 by @stevenkleinstudio @kegrand @prada @kimkardashian

LOVE MAGAZINEさん(@thelovemagazine)が投稿した写真 –

Kaikki tähtösen tunnistettavat piirteet on ovelasti pyritty peittämään ja voisi luulla, että kannessa poseeraava nainen on joku muu kuin itse Kardashian. Neitokainen on kuvallaan osoittanut, että muodin ja kauneuden nimissä, hän on valmis esittelemään trendejä, jotka eivät hänelle normaalisti sopisikaan.

Monet tähtösen faneista ovat olleet tyrmistyneitä realitytähden kuvista, sillä heidän mielestään kuvassa on peitetty kaikki ne kauniit piirteet, jotka ovat kaunokaiselle ominaisia. Hänen uhkeat muotonsa on piilotettu suurilla asusteilla ja hänen kasvonsa on meikattu tunnistamattomiksi.

Fanaatikot ovat olleet sitä mieltä, että muotikuvan meikki on tehnyt neitokaisesta rumemman. Daily Mail -lehden mukaan kritiikistä huolimatta, neitokainen on itse ylpeä kuvista, sillä kokee olevansa monipuolinen mannekiini lehtien kuvauksiin.