Nainen heräsi kesken aivoleikkauksen: ”Miten menee?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puolalaisessa sairaalassa on sattunut järkyttävä tilanne, kun nuori nainen heräsi kesken leikkauksensa. Katowicen keskussairaalassa aivoleikkauksessa ollut Iga Jasica oli havahtunut kesken leikkauksensa ja kysynyt lääkäriltä: ”Miten menee?”.

Metro -lehden mukaan lääkäri on kertonut, että Jasica oli lääkkeiden vaikutuksen alaisena, eikä tuntenut kipua tai ollut paniikissa. Leikkauksen jälkeen neitokainen ei ollut muistanut tapausta ollenkaan. Hän on kertonut lehdille, että leikkaus oli jännittänyt häntä suuresti etukäteen ja häntä harmitti olla operaatiossa joulun alla.

Jasica on todennut, että leikkauksessa käyty keskustelu lääkärin kanssa on tapahtunut alitajuisesti, sillä hän ei itse muista mitään siitä. Igaa kuitenkin ilahdutti se, että lääkäri oli pitänyt hänet rauhallisena ja keskustellut hänen kanssaan kissoista, joista nuori nainen pitää erityisen paljon. Neitokainen on toipunut leikkauksesta hyvin, eikä herääminen traumatisoinut nuorukaista millään tavalla.