Mentalisti tyrmää Sääntö-Suomen: ”Vajakkipäättäjien päässä ei paska liiku”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mentalisti Pete Poskiparta käsittelee Blogbookin blogissaan suomalaisten asennetta virkamiesten mielivaltaa kohtaan. Hän ihmettelee tuoreessa blogikirjoituksessaan sitä miksi suomalaisilta ei löydy selkärankaa kansalaistottelemattomuuteen ”idioottivirkamiesten” mielivaltaa vastaan.

– Olemme jo kyllästymiseen asti saaneet lukea kuinka kaljatehtaan edessä oleva tölkki piti Valviran vajakkien takia peittää, koska päättäjien päässä paska ei liiku ja tästä syystä Suomessa on pakko kaljatehtaan edessä oleva tölkki naamioida joksikin muuksi, Pete Poskiparta ihmettelee blogissaan.

Lue koko blogikirjoitus tästä.

Poskiparran mukaan jotain on pahasti pielessä, kun suomalaiset ovat sivistyneempiä ja oppineempia kuin koskaan, mutta samaan aikaan viranomaisten täytyy holhota kansalaisia enemmän kuin koskaan. Hän peräänkuuluttaa some-valittamisen sijaan oikeaa toimintaa, jolla asiat saataisiin muuttumaan.

– Onko siis niin, että järki on karannut kansalaisista kokonaan ja he eivät niinkin arkisessa asiassa kuin ruoan valitsemisessa, maistamisessa ja syömisessä osaa tehdä itse päätöksiä ilman, että johtava asiantuntija THL:stä käy ensin tsekkaamassa onko ruokaa tehnyt henkilö käyttänyt juuri teidän hyväksymiä kumihanskoja?