Pikkupojan villi tanssi hääjuhlassa – tässä on tyyliä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Häissä esiintyvä orkesteri oli saanut juhlakansan liikkeelle tanssilattialla. Yksi häävieraista kuvasi innoissaan juhlien tunnelmaa kamerallaan ja havaitsi kuinka rytmikkäästi ja iloisesti vieraat tanssivat juhlissa. Pian hänen huomionsa kiinnittyi kuusivuotiaaseen poikaan, joka myös osallistui tanssimiseen omaperäisellä tavallaan.

YouTube
YouTube

Pieni poika esitteli innostuneesti erikoisia liikkeitään tanssilattian kupeessa. Häitä kuvannut vieras hymähti nähdessään pojan, joka kiemurteli lattialla. Etäisesti katsottuna voisi luulla, että poika teki liikuntaharjoituksia, sillä hänen liikkensä toistivat itseään. Pojan hulvaton tyyli oli varastanut vieraiden huomion.

Videota kuvannut sukulainen on julkaissut pojan hauskan tanssivideon netissä kertoen, että poika oli yksi häiden päätähdistä upealla esityksellään. Hän on kuvaillut poikaa vilkkaaksi kuusivuotiaaksi, joka on selvästi saanut vaikutteita breakdancesta. Poika on osoittanut hauskalla tavalla olevansa osa juhlimisesta nauttivista häävieraista.