Hurja muodonmuutos – realitytähden pömppömaha vaihtui hoikkuuteen

Fitness · Annika Kela

Geordie Shore -realitysarjasta tunnettu bilehile Charlotte Crosby on kokenut hurjan muodonmuutoksen. Dramaattisen muutoksen elämässään tehnyt neitokainen on saavuttanut ihannekuntonsa ja näyttää hyvinvoivalta. Samalla pömppömaha on kadonnut.

Twitter
Twitter

Realitysarjassa ankarasta juhlimisestaan tunnettu Charlotte on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään vuosi sitten. Tähtönen on kertonut, että kuvan pömppömahainen neitokainen on inspiroinut häntä tekemään täyskäännöksen elämässään. Alkoholilla läträäminen ja roskaruokien syöminen on vaihtunut terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan.

Elämäniloinen Charlotte on kertonut Daily Mail -lehden haastattelussa, että hauskanpidosta ei ole luovuttu, mutta ylenpalttiselle mässäilylle on tullut loppu. Crosbyn mielestä herkuista voi edelleen nauttia kohtuudella. Treenaamisen aloittamisen jälkeen tähtönen on alkanut voida paremmin ja uskomattomat tulokset ovat motivoineet Charlottea viemään kuntoilunsa alkuperäistä tavoitettaan pidemmälle.

Nyt timmivartaloinen kaunotar on saavuttanut unelmavartalonsa. Neitokainen on ylpeänä esitellyt treenaamisensa tuloksia ja tähden fanit ovat olleet muutoksesta haltioissaan. Huumorintajuinen tähtönen on kertonut, että jotta hän on päässyt tavoitteeseensa on treenaamisen pitänyt olla hauskaa. Mielekästä ja monipuolista treeniohjelmaa on hänen mielestään ollut ilo suorittaa ja se näkyy myös tuloksissa.