Rotta päätyi KFC-ravintolaan – paniikki tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kentacky Fried Chicken -nimisessä ravintolassa kutsumattomat vieraat aiheuttivat ruokailijoiden keskuudessa paniikkia. Eräs ruokailija on saanut taltioitua videolla, kun ravintolan lattialla juoksentelee isokokoinen rotta.

YouTube
YouTube

Asiakkaat kiljahtelevat säikähdyksestä ja juoksevat pöytiensä luota pois samalla, kun vartijat yrittävät saada rottaa kiinni.

– Söin tyttöystäväni kanssa ravintolassa, kun tyttöystäväni kiljaisi ja nousi seisomaan. Hän osoitti lattialla olevaa isokokoista rottaa, joka yritti tarttua kanankoipeen, Thomas Casares Orozco kertoi Mirror-lehden mukaan.

Videon julkaissut Julianna Cad oli kertonut Mirror-lehdelle, että rottia oli itseasiassa kaksi, mutta hän sai vain toisen näkymään kuvaamallaan videolla. Rotta juoksee pakoon vartijoita, jotka yrittävät talloa sen päälle kengillään.

Voi vain kuvitella, millainen näky siitä olisi syntynyt, jos vartijat olisivat onnistuneet astumaan tämän valtavan rotan päälle. Perun pääkaupungissa Limassa ostoskeskuksessa sijaitseva Kentacky Fried Chicken ravintola on joutunut sulkemaan ovensa terveysviranomaisten toimesta tämän tapauksen jälkeen.