Langanlaiha Tara Reid photoshoppasi itsensä VIELÄ laihemmaksi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Tara Reid on noussut puheenaiheeksi julkaisemiensa kuvien ansiosta. Kaunottaren hoikkuus on puhuttanut monia ja Reidin on jopa spekuloitu sairastavan syömishäiriötä. Vaikka tähtönen on kieltänyt olevansa liian hoikka, ovat uudet kuvat antaneet aihetta epäilyksille.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Vuoden vaihteen pyhien aikaan Reid nimittäin julkaisi kuvia, joita on asiantuntijoiden mukaan muokattu jälkeenpäin. Tähden hoikkaa vartaloa on muokattu näyttämään entistäkin hoikemmalta. Neitokaisesta huolestuneet fanit ovatkin sanoneet, että Reid ei ehkä näe kuvissa sitä, mitä muut näkevät.

Vaikuttaisi siltä, että näyttelijätär on kokenut tarpeelliseksi hoikentaa jo muutenkin laihaa vartaloaan. Reid on kertonut syövänsä normaalisti ja sanonut, että huolestumiseen ei ole aihetta. Hän on puolustanut hoikkuuttaan sillä, että hän on aina ollut siroluinen tyttö ja että ihmiset löytävät aina aihetta kritiikkiin oli syy mikä tahansa.

Caves are so beautiful in Tulum. I love it. Wish you were all here with me

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on

A perfect sphere in the middle of the cave! So much fun

A photo posted by Tara Reid (@tarareid) on