Valepoliiseilta melkoinen kannabispila Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliiseiksi pukeutuneet miehet tekivät Los Angelesissa hauskan pilan, kun he esittivät polttavansa vesipiippua partioautossa. Sivusta katsovien ihmisten reaktioista päätellen temppu meni täydestä. Miehet ajelevat partioautollaan ja esittävät polttavansa vesipiippua.

YouTube
YouTube

He herättävät ohikulkijoiden huomiota ajamalla väärin ja parkkeeraamalla auton osumatta parkkiruutuun. Miehillä on autossaan savukone, jonka avulla he saavat auton täyteen savua ja esittävät polttavansa huumeita. Kun he avaavat poliisiauton ovet savu pöllähtää ulos näyttävästi.

Ihmiset saavat pilaan monenlaisia reaktioita. Tilannetta todistavat ihmiset lähinnä paheksuvat poliiseja ja muistuttavat, että poliisien tulisi suojella heitä. Osa silminnäkijöistä pyytää poliiseja jakamaan huvinsa ja antamaan muutamat savut.