Oasis-rokkarin tytär jatkaa malliurallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oasis-yhtyeen entistä lauluntekijä-kitaristia Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Kaksi vuotta sitten myös Noelin tytär Anais Gallagher päätti lähteä tekemään malliuraa. Nyt 14-vuotias Anais nähdään tuoreissa kuvissa.

Anais Gallagher on nyt kiinnitetty teinitytöille suunnatun Accessorize-ketjun STAR-malliston keulahahmoksi. Häntä pidetään Britanniassa nuorten trendsetterinä, joten nuori neiti sopii hyvin esimerkiksi juuri tämänkaltaisten tuotteiden malliksi. Aika näyttää miten ura tästä jatkuu.

Anais Gallagher poseerasi ensimmäisissä mallikuvissaan jo 11-vuotiaana, kun äiti Meg Matthews julkaisi Twitter-blogissaan tyttärestään otoksen, jonka on ikuistanut valokuvaaja Mario Testino. Kuvan julkaisemisen jälkeen julkkiskampaaja Sam McKnight kertoi uskovansa, että rokkarin tytöstä tulee Britannian seuraava Kate Moss.

Noel Gallagher avioitui vuonna 1997 pitkäaikaisen tyttöystävänsä Meg Matthewsin kanssa. Myrkyisä avioliitto päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2001. Rokkari joutuikin pian oikeustaisteluun ex-vaimonsa kanssa Anais-tyttärensä huoltajuudesta. Matthews vaati rokkarimieheltään muun muuassa 10 miljoonan punnan erorahan. Poptähti Nicole Appletonin kanssa naimisissa olevalla Liam Gallagherilla on kolme lasta, joilla kaikilla on eri äiti.