Anna Abreu lomakuvissa Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulajatähti Anna Abreu tunnetaan eläinrakkaana julkkiksena, jonka kotoa löytyy Hannibal Lecter -niminen saksanpaimenkoira. Kerroimme äskettäin kuinka sosiaalisessa mediassa melko aktiivinen Abreu perusti koiralleen someen oman tilin.

Hannibalin Instagram-tilin lisäksi Anna on nyt päivittänyt myös omaa tiliään, ja tuoreimmat kuvat ovat saaneet suuren suosion. Niissä Anna Abreu nähdään viettämässä aurinkolomaa bikineissä. Kuvatekstissä Anna toteaa: ”Minä ja mun rakas paratiisissa”.

Minä ja mun rakas paratiisissa @riikkaaaa

Kuva, jonka Anna Abreu (@annaabreuofficial) julkaisi

I Mexico! Autiorantafiilistelyä! Kuva: @jannikanyqvist

Kuva, jonka Anna Abreu (@annaabreuofficial) julkaisi

A photo posted by Anna Abreu (@annaabreuofficial) on

Aamu alkoi Meksikossa! Ihanaa uutta vuotta kaikille

Kuva, jonka Anna Abreu (@annaabreuofficial) julkaisi