Julia Pereira nautiskeli rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän tuntuu elävän maailman uimarantoja kiertäen.

Parhaillaan Julia lomailee ystävineen julkkisten kansoittamalla Miami Beachilla, jossa neitokaiset pitivät hauskaa bikineissä ja vilvoittelivat välillä rantavedessä. Pereiran mielestä vesi oli aivan liian kylmää, joten pulahdus jäi hyvin lyhyeksi.

Pari vuotta sitten Julia Pereira oli vahingossa vilauttaa liikaa intiimialueita ympärillään pyöriville paparazzikuvaajille, mutta lopulta hän onnistui kuitenkin pitämään intiimipaikkansa piilossa. Rohkeisiin asuihin pukeutuvat neitokainen on ollut viime aikoina melko usein julkisuudessa.