Uskotko silmiäsi? Koira harrastaa esteratsastusta hevosella

Viihdeuutiset · Annika Kela

Älykäs miniatyyrihevonen Spanky ja temppuilua rakastava jackrussellinterrieri Dally työskentelevät tiiminä. Kun parivaljakko osallistuu vaativaan esitykseen, tarkoittaa se sitä, että Spanky suorittaa esteet Dallyn ratsastaessa sen selässä.

YouTube
YouTube

Olemme aiemmin kertoneet, kuinka joillain koirilla on hevosten kanssa erittäin lämmin ystävyyssuhde. Myös tässä tapauksessa erikoinen pari on ystävystynyt keskenään ja aloittaneet mielenkiintoisen harrastuksen, jossa molemmilla on oma tehtävänsä.

Eläintenkouluttaja Francesca Carson on työskennellyt hevosten kanssa koko elämänsä. Kun Carson adoptoi reippaan Dallyn itselleen, päätti hän yhdistää aktiivisen koiransa koulutuksen hevosensa Spankyn koulutuksen kanssa. Pian eläimet oppivat työskentelemään tiiminä.

Carson on kiertänyt ympäri Amerikkaa tekemässä esityksiä, jossa Dally ja Spanky ovat pääosassa. Hulvattoman näköinen parivaljakko on noussut suureen suosioon ja heitä on pyydetty esiintymään mitä suuremmissa tapahtumissa.

Francescan mukaan show on vain pieni osa eläinten välistä yhteistyötä, sillä kotioloissa he viihtyvät yhdessä ja auttavat toinen toisiaan. Spanky ja Dally ovat erottamattomat kaverukset, joiden yhteistä harrastusta on huvittavaa seurata.