Aalto oli viedä Leigh-Anne Pinnockin bikinit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Ann Pinnock on sen sijaan parhaillaan kovassa nousussa.

22-vuotias Leigh-Anne on viettänyt joulun ja uudenvuoden Barbadoksella yhdessä poikaystävänsä Jordan Kiffin kanssa. Eilen rantaveteen pulahtaminen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä aalto oli viedä mukanaan kaunottaren bikinit. Hän onnistui kuitenkin viime tingassa estämään muotojensa paljastumisen.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.