Maailman vihatuin cheerleader teki sen taas

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasilainen cheerleader Kendall Jones sai viime kesänä aikaan maailmanlaajuisen kohun. Neitokainen nimittäin jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään tappamiensa eksoottisten eläinten kanssa. Osa Jonesin metsästämistä eläimistä oli harvinaisia petoeläimiä.

Facebook
Facebook

Maailman vihatuimmaksi cheerleaderiksi tituleerattu Jones on saanut jälleen raivostuttavan kohun aikaan, sillä neitokainen on kertonut ylpeänä perustavansa leikkimielisen kauneuskilpailun, joka on tarkoitettu komeille metsästäjille. Jones haluaa palkita hyvännäköiset miesmetsästäjät, jotka jakavat hänen Facebook-sivuillaan kuvan itsestään tappamansa eläimen kanssa.

Ilmeisesti neitokaiselta on luvassa lisäpisteitä, jos eläin on jokin muu kuin tavallinen riistaeläin. 19-vuotiaan cheerleaderin järjestämä kauneuskisa on saanut raivon aikaan. Monet ovat olleet tyrmistyneitä siitä, kuinka tunteeton ja häikäilemätön Kendall Jones voi olla.

Eläimille kärsimystä aiheuttavalla harrastuksellaan nuori naismetsästäjä on saanut eläintenoikeuksia ajavien järjestöjen ja yhteisöjen vihat päälleen. Eläinten tappaminen viihteellisyyden ja huvittelun takia on heidän mielestään tuomittava teko.

Monet Jonesia kritisoineet ihmiset ovat kommentoineet, että Kendall on jälleen kerran ylittänyt itsensä, sillä he luulivat ettei häntä voisi vihata enempää. Julman harrastuksensa ansiosta Kendall Jones todennäköisesti pitää kärkipaikkansa edelleen sosiaalisen median vihatuimpana cheerleaderinä.